Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Hmm, a proč tam tedy hromadně protestují?:-P

11 1
možnosti
JK

Za to může přece Soros, EU a celkově prohnilý západ. To byste už měl vědět.;-D

6 1
možnosti
Foto

Asi máte jinou představu svobody

18 2
možnosti
TK

Většina oveček reálně potřebuje více jistot, jak svobody.

0 0
možnosti
MM

"Lukašenko není svatý, udělal asi spoustu chyb.." Víte jaké "chyby" ten váš Lukašenko udělal? Tak třeba nechal nenávratně zmizet některé své kritiky a politické konkurenty. Ale kdo chyby nedělá, že?.. Hlavně že nemají nad sebou "diktát" Bruselu! Jste tragéd.

20 8
možnosti
VB

Díky za info. Slyšel jsem to podobně už od jiných.

12 0
možnosti
JK

Nechápu, co tady na tom prohnilém západě ještě děláte. Doma domovních důvěrnic je pryč, vycestovat svobodně můžete a Bělorusové budou mít určitě ohromnou radost, z tak uvědomělé a pokrokově smýšlející osoby. Kdyby Vás tam náhodou nechtěli, nebo by se nedejbože chtěli více orientovat na západ, stále máte možnost jet za Kimem. Tam se teprve lidem dobře žije.:-)

15 16
možnosti
VB

Jsem rád, že jste se situací u nás spokojen.

Jinak doba se mění - místo domovních důvěrnic zde máme elfy, kteří na internetu hlídají, zda nehlásáte bludy, kapitánky souhlasu v Kanadě zase hlídají flirtování (doufám, že to k nám nedojde), Orwell ani nedomyslel možnosti sledování našeho pohybu přes mobilní telefony, piráti v Praze chtějí monitorovat byty, zda jsou obsazeny, a zda by se tam nevešel nějaký ten nájemník. Přes to všechno jsme na tom zatím podstatně lépe než v Rusku nebo KLDR, ale to neznamená, že není co kritizovat. Není vše černobílé.

14 2
možnosti
AT

Nechcete ty chudáky "zaslepené" nechat, ať si rozhodnou o směrování země sami? Já si troufám tvrdit, že jejich pohled bude blíž pravdě, než ten váš turistický, ještě okořeněný výcucem z bulvárních titulků našich svobodných médií.

Situace b Bělorusku m itrochu připomíná stav před listopadem 1989. Také byli na pohled všichni spokojení, usměvaví, užívali si života a pak to křachlo a miliony lidí na náměstích zvonili klíčema a byli šťastní, že je to pryč.

21 5
možnosti
JH

Ano, ať rozhodnout Bělorusové a nikdo jiný. Jen bych připomněl starou zkušenost - Nikdy není tak zle, aby nemohlo být hůře:-)

6 1
možnosti
  • Počet článků 142
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1335x
Už snad konečně dospělá, přesto romantická samoživitelka. Majitelka svérázných názorů a snad i smyslu pro humor.

Seznam rubrik