Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Je otázkou, zda posláním ČT je objektivně informovat :-)t

5 3
možnosti
Foto

Ten blog psal někdo hystericky hloupý a ještě k tomu arogantní.To opravdu nechápete, že sepisujete lži a nesmyslnosti z ujetých konspiračních teorii...

19 3
možnosti
Foto

Kdybych na té demonstraci v Berlíně byl a ta slova slyšel, asi bych si rychle na svém mobilu hledal význam slov paranoidní schizofrenie... Víte, všechny tyhle demonstrace proti opatření související s koronavirem mi přijdou asi tak stejně "logické", jako by někdo svolal demonstraci za to, že nesouhlasí s řáděním hurikánu...

4 3
možnosti
Foto

... a stejně logické, jako když "vystrašení hrdinové", poslušní všech příkazů vlády, byť by byly naprosto nesmyslné, se postaví do fronty na testy koronaviru, jak jsi mi tuhle psal v jedné diskuzi, že se děje v Praze - a pokud jsi tam stál i ty sám, tak sis měl ne tom svém telefonu právě tehdy vyhledat, co je to ona paranoidní schíza;-D;-D;-D

4 0
možnosti
VV

Prý "milionové davy" protestujících v Berlíně....proč ti rudí tak rádi a neustále lžou a zveličují? Pomiňme, že všechny oficiální německé zdroje mluví o 15-20 tisíci protestujících a německá policie je vždy velmi akurátní.

Nejen, že přehnané informace o počtu demonstrujících nejsou pravdivé, ale ani přiložené fotografie, kterými se různí podivíni snaží své lži podepřít neodpovídají skutečnosti. Na jednom ze snímků, které kolují po internetu v souvislosti s protestem, je sice demonstrace, ale nekonala se 1. srpna 2020 a už vůbec ne v Berlíně. Jde o pochod proti rasismu v rámci hnutí Black Lives Matter, který se uskutečnil 6. června 2020 v Hamburku.

"Další fotografie byla také vytržená z kontextu a měla ukazovat masu protestujících 1. srpna 2020 v Berlíně. Sdílel ji nejen poslanec Miloš Svrček, ale i dezinformační stránka extra plus. Tento snímek je sice z Berlína, ale zhotoven byl 6. června 2020 a zobrazuje demonstraci v reakci na násilnou smrt George Floyda. Autorem fotografie je Simon zamořují Martin, který ji zveřejnil na svém Twitteru a pro AFP její pravost potvrdil," píše agentura.

Ani některé další fotografie nepochází ve skutečnosti ze zmíněné demonstrace. Jedna z nich byla pořízena například 10. srpna 2019 během technopárty Street Parade v Curychu.

12 0
možnosti
MB

Proboha, co jsme to za zemi ... ?

Nejbohatší muž č. 2 žije z daní - dotací = "Dělníků, rolníků a pracující inteligence".Žije z milosti svých Ideových odpůrců - ČSSD a KSČm! Placený udavač Stb Falmer - Pokračuje a předvádí, co je to "Červená čára" Tedy ji opouští a vyhrožuje. Revoluce 1989 už byla, nebo teprve bude ? A pokud již byla, tak pro koho vlastně ? ... :-)

10 0
možnosti
Foto

Také můžete být Valentinou Těreškovovou neb Tamarou Presovou nebo obyvatelkou Kremlu.

Ale Kennedyho tu nejmenujte, to je od Vás chucpe. Rv

12 2
možnosti
MS

Škoda, že jste obsah článku zazdila koktou a zakomplexovaným senátorem. Myslíte, že by to Robert F. Kennedy chtěl, aby jste jeho citát spojila s urážkami?

Je to vaše věc, stejně jako je vaše věc budete -li Berlíňankou. Spousta blogerů i diskutérů zase můžou být Číňany. Iniciativě se meze nekladou.

5 1
možnosti

;-D;-D;-D;-Dna stránkách šílence Lubomíra Volného, to se vám povidlo, taváryščR^R^

8 0
možnosti

Osobní urážky od paní autorky evidentně s IQ nohy od židle? Signifikantní...Rv

16 0
možnosti
  • Počet článků 142
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1335x
Už snad konečně dospělá, přesto romantická samoživitelka. Majitelka svérázných názorů a snad i smyslu pro humor.

Seznam rubrik