Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nedá se svítit, bude muset podat žalobu k soudu. Aby se konečně vyjasnilo, zda někdo může porušovat autorská práva a antidiskriminační zákon.

2 0
možnosti

#jsmetu je další banda bonzáků. Před listopadem 89 by tyto existence bez výjimky dělaly stejnou činnost pro StB. Naštěstí brzy ochutnají vlastní medicínu.

5 0
možnosti

Blíží se doba, kdy se zase bude věšet na kandelábry. Hnus.

6 0
možnosti

Smutný výdobytek resp. rozčarování po sametuR^

5 0
možnosti

P27e40t18r 38M48u24n22z93a89r

8. 11. 2019 12:42

O tom, že FB blokuje a maže účty ve kterých se objeví jméno "Tommy Robinson" se tu psalo už před pár měsíci. Nemyslím, že by to mělo něco společného s místními udavači, FB na to má určitě nějaký automatizovaný skript.

0 0
možnosti

Ano, máte pravdu, ale když se podíváte na ten rozhovor v Reflexu, tak tam je přetištěn i příspěvek jedné komsomolky jménem Adriana Černá, kde upřímně lituje, že by raději nechávala mazat větší ryby než je Bratříček... a dále jakýsi Votýpka otevřeně mluví o tom, jak ho baví "sestřelovat profily"...takže nejde jen o smůlu pana Tesárka, že se omylem zmínil o Robinsonovi (prý byl jeden čas trestána i zmínka o "Robinson Crusoe" - tak to už je u mě Černý pátek facebooku!

0 0
možnosti

Jak vidno s udavačstvím úspěšně pracují i tihle noví demokrati...

10 0
možnosti

O zaručenou svobodu slova jsme v praktickém slova smyslu přišli v tom okamžiku, kdy si zprostředkovatelé elektronické komunikace usmysleli, že stojí nad zákony svých zemí a že k nim udělají ještě další, ještě přísnější a vůbec lepší. A oficiálně jsme o svobodu slova přišli v okamžiku, kdy to samé začali prosazovat nátlakové mocenské organizace, které svoje politické cíle lživě skrývají za údajné dobročinné poslání.

Cesta z toho ven je jediná: Vrátit se k zákonem definované svobodě slova, ze které bude vyňato jen konkrétně jmenovaných několik případů, například propagace nacismu.

15 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS