Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Nějak vám uteklo, co Piťha kázal, tak tady to je:

Vaše rodiny budou roztrženy a rozehnány a bude k tomu stačit, že dětem řeknete, že muž a žena nejsou totéž; vezmou vám děti a zatají vám, kam je prodali, kde je vězní, za každý nesouhlas budete deportováni do nápravně-výchovných pracovních táborů vyhlazovacího charakteru, homosexuálové budou prohlášeni za nadřazenou vládnoucí třídu, zatímco vy budete patřit k podřadné výpomocné třídě a pracovat podle pokynů mocných elit, které budou určovat, co se smí a co se nesmí říkat.

Přičemž ten, kdo hlásá úplně bláboly, jsou podle vás feminiskty, žeáááno.

7 7
možnosti
MT

Tohle je okamžik kdy se ukazuje, kdo jen bezduše bojuje "za svůj tým" a koho ještě skutečně zajímá význam slov - nejen to, jestli je řekl přítel, nepřítel, nebo nepřítel mého nepřítele.

3 0
možnosti

R^

Čím dál tím víc vnímám, že žijeme v neskutečné virtuální společnosti, že naše zdravotnictví se propadá do neskutečných virutálních vztahů, že naše justice se stává neskutečnou virtuální spravedlností... Kde ty iluze skončí? Tvrdým nárazem na realitu!

A jak to začalo? Ježíš Kristus přináší revoluci v teologii, ve vnímání Boha. Jeho stoupenci se šíří do celého světa. Rozvíjí se křesťanství. A nad myšlénky Ježíše Krista se staví katolická věrouka a mravouka, které původní myšlénky zakrývají. Soupeření v této výstavbě věrouky vedou k dalším štěpením Církve. Církevní nadstavba nad Ježíšovým posláním vede k znevěrohodnění náboženství u prostých lidí a znevěrohodnění teologie u exaktně myslících. To vede k popření Boha a člověk přestává být obrazem Božím a odcizuje se stvořené přírodě. A dnes sklízíme ovoce této destruktivní cesty.

Obnova je možná jen tehdy, pokud se navrátíme k přírodě takové, jaká byla Bohem stvořena a nebudeme hledat přírodu odpřírodněnou!

:-)

4 2
možnosti
Foto

S článkem v zásadě souhlas, jen jedna formální oprava. Petr Piťha není kanovníkem kapituly sv. Víta, ale proboštem ("šéfem" kanovníků) Kolegiátní kapituly Všech svatých na Hradě pražském. Ta funguje při kostele Všech svatých, to je ten v sousedství Vladislavského sálu. Proboštem Metropolitní kapituly u sv. Víta je někdejší disident Václav Malý. Nejste první, kdo obě kapituly zaměnil.

9 0
možnosti
SN

:-)........Napsala jste to velmi pěkně a vystihla "jádro pudla" ! R^R^R^V

13 3
možnosti
JJ

J20i83ř17í 98J22a13n32d34a

17. 10. 2018 8:27

Karma.

Nic nedalo panu Piťhovi víc za pravdu, než toto trestní oznámení.

35 2
možnosti
  • Počet článků 142
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1335x
Už snad konečně dospělá, přesto romantická samoživitelka. Majitelka svérázných názorů a snad i smyslu pro humor.

Seznam rubrik