Raději budu s Kennedym juniorem Berlíňan než s českým koktou Tchajwanec

4. 09. 2020 8:53:04
Česká média nás sice informovala o pár tisícové sobotní demonstraci v Berlíně proti omezování našich svobod v souvislosti s tzv. „plandemií“ – údajným šířením korona-viru. Zapomněla nám říct, že to byl zatím nejmasovější

mezinárodní protest proti chystanému Novému světovému řádu.

Demonstrace byla na poslední chvíli povolena až po rozhodnutí soudu, ovšem za podmínky dodržování nošení roušek a držení předepsaných odstupů mezi demonstranty. Takže když demonstruješ proti něčemu, musíš dodržovat to, proti čemu demonstruješ?! Prostě Hlava 22. Absurdní dále je, že živé přenosy z Berlína jsme mohli sledovat pouze na ruské Ruptly, s trochu objektivním zpravodajstvím se údajně přidal i německý Bild, jinak nám všichni lžou. Ten živý přenos byl možný do okamžiku, kdy nastal patrně někým chtěný problém s internetem a pár hodin nebylo možno z Berlína podávat žádné zprávy... Demonstrace byla údajně rozpuštěna, že stateční vytrvali až do pozdních nočních hodin, už jsme se nedozvěděli.

Takže možná milionové davy demonstrantů = „pravicoví extrémisté“(naše ČT mediální verze) se podle mého pohledu skládaly z pestré směsice mírových aktivistů, demonstrantů s duhovými a romskými vlajkami, z různých ezoterických hnutí, stoupenců AFD, ale také Zelených, vlály tu vlajky americké i ruské, lidé kráčeli vedle sebe v klidu bílí i černí, obyčejní rodiče s dětmi, kteří myslí na jejich budoucnost, spojoval je jen odpor proti manipulaci a lžím, kterých už máme dost. Všude zněl jeden požadavek „Freiheit“ a upozornění pro politiky z CDU či SPD „Wir sind das Volk“. Na plakátech v pruhovaných mundurech Angela a další – „Schuldig“ zněl rozsudek.

Historický okamžik nastal, když k shromážděným davům promluvil synovec J.F.K. pan Robert F. Kennedy junior. Byl to stejně závažný a odvážný projev, jakým se vepsal do dějin jeho strýc před takřka 60 lety, když v rozděleném Berlíně prohlásil „Ich bin ein Berliner!“

Ráda bych citovala jeho slova, která také doufám vejdou do historie:

"Doma ve Spojených státech tvrdí noviny, že jsem sem přišel, abych mluvil k 5 000 nacistů. A zítra budou to samé tvrdit, že to bylo 83 až 5 000 nacistů, kteří zde byli.

A když se tak podívám do davu, vidím zde opak nacistů. Vidím lidi, kteří milují demokracii, lidi, kteří chtějí otevřenou vládu, lidi, kteří chtějí vedoucí politiky, jimiž nebudou obelháváni.

Nechceme řídící politiky, kteří bez uvážení nastolí nějaká omezení, jen aby dosáhli našeho ponížení, pokory.

Chceme politiky, kteří nemají žádné spojení s farma-průmyslem, kteří pracují pro nás a ne pro farma-lobby.

Chceme politiky, kteří se starají o zdraví našich dětí a ne o profit farma-lobby a o profit svůj.

A když se tak podívám do davu, vidím lidi z celé Evropy, vidím lidi všech národů, všech barev pleti, všech náboženství, vidím lidi, co se starají o lidskost, kteří jsou zde kvůli zdraví svých dětí a kvůli svobodě a demokracii.

Vlády milují pandemie.

A milují je ze stejných důvodů jako milují války.

Protože vás tímto dostanou do stavu, že mohou instalovat kontrolní mechanismy, které bychom jindy nikdy neakceptovali.

To jsou instituce a mechanizmy, které vyžadují naši poddajnost.

A my mezitím už víme, že lidé jako Bill Gates, a Anthony Fauci tuto pandemii, kterou na nás teď uvalili, už desítky let plánovali a my víme mezitím, že nám neumí vysvětlit co vlastně pandemie znamená.

Ti všichni se přikrývají jen vymyšlenými čísly, abychom měli strach, vymýšlejí čísla, která my pak čteme v novinách a vidíme v televizi. A když my potom tato čísla vidíme, dostaneme jednoduše strach.

Herrmann Göring řekl ke konci války, když byl dotázán, proč to lidé v Německu dělali:

„To nemá nic společného s nacismem, to se může dělat v socialismu, v komunismu, v demokracii, to je jen lidská přirozenost, my musíme jen dostat lidi do strachu a pak nás následují"

Před 60 lety přijel JFK sem do Berlína, to byl odpor proti totalismu. A to je dnes stejné. Berlín je dnes opět čelní frontou proti totalitnímu režimu. A on řekl hrdě: „Ich bin ein Berliner“.

A my všichni zde můžeme hrdě říct: „Ich bin ein Berliner“.

A my jsme dnes opět frontou proti totalismu.

Můžu říci jednu věc: oni neudělali žádnou dobrou věc, aby ochránili lid.

Oni využili karanténu, aby sem nainstalovali 5G do našich obcí Oni zřídili počátek pro digitální měnu a to je počátek otroctví. A tato kontrola, ta má naše chování ovlivnit.

A my vidíme, že má být všude instalováno 5G.

Televize jsou plné reklam, říkají nám, že 5G udělá náš život lepším. A oni chtějí jednoduše, abychom 5G akceptovali, protože ty si své video můžeš místo za 16 vteřin stáhnout za 6 vteřin.A oni vydávají miliardy, ne, bilióny dolarů za instalaci 5G.A to se jedná jen o monitorování a sbírání dat pro Bill Gatese a jeho přátele a ne pro nás.

S svými satelity může BG pozorovat dnes každý čtvereční centimetr.

A oni to využívají, aby nás špionovali, k rozpoznání obličejů, tyhle všechny Smart-věci – to neslouží nám, to je jen pro monitorovánía sbírání dat. Tato pandemie přišla, protože se hodila. Aby nám diktovali, co chtějí.

A oni využívají tuto pandemii k monitoringu a kontrole, aby blahobyt veškerého lidstva byl převeden na hrstku elit.

A jediné, co stojí mezi nimi a našimi dětmi, je tento dav v Berlíně. A my říkáme: my si nenecháme vzít naši svobodu, naše děti a my zachráníme naši demokracii, díky!"

Už jste někde v našich „svobodných médiích“ četli/slyšeli tato slova? Ne, pravděpodobně NE, protože my raději budeme dávat lekce zemím jako je Bělorusko, kde úplně stejně bijí demonstranty tak jako před Braniborskou bránou a Reichstagem, stejně jako před pár lety v katalánské Barceloně, stejně jako v Paříži bili žluté vestyi! A Číně bude dávat lekce z demokracie jeden náš zakomplexovaný senátor?

Jen díky internetu vím, že se demonstruje nejen v Berlíně, ale i v Londýně a spoustě jiných měst. Pár statečných se sešlo i u nás v Plzni, Brně, Ostravě i Praze. Obrovský plakát vlající minulou sobotu na demonstraci v Berlíně s portrétem Mahátmá Gandhího připomínal, že občanská neposlušnost a pasivní odpor někdy dokážou zlomit to, co se zdálo být definitivním.

Autor: Martina Franzová | pátek 4.9.2020 8:53 | karma článku: 40.64 | přečteno: 2263x

Další články blogera

Martina Franzová

Nebyl to medvěd, byl to Vašek (Havel)

Dostala se k nám důvěryhodná, ale zatím z jiného zdroje neověřená informace, že v oblasti kolem obce Hlavenec severně od Brandýsa n.Labem-Staré Boleslavi se pohybuje medvěd. Může se jednat o jedince uprchlého ze zajetí nebo

17.1.2022 v 8:19 | Karma článku: 9.29 | Přečteno: 314 | Diskuse

Martina Franzová

Jsem nepřítel lidu

Včera jsem nebyla vpuštěna do kina, přestože jsem si zakoupila lístek a pořídila kvůli tomu PCR test, dále doložila aktuálním laboratorním testem, že mám protilátky, tudíž jsem covid prodělala, jen na to nemám papír!

1.12.2021 v 8:46 | Karma článku: 37.01 | Přečteno: 1211 | Diskuse

Martina Franzová

Nebudu už držet ....!

Co se to stalo se mnou a světem? Když považuji za vítězství, že jsem mohla vstoupit do restaurace bez prokázání svého zdravotního stavu? že jsem se sice při příchodu na koncert vážné hudby prokázala jakýmsi kusem papíru na jakési

15.11.2021 v 8:05 | Karma článku: 30.95 | Přečteno: 994 | Diskuse

Martina Franzová

Sdílejte, než to dají na miniblog - rozhovor se skutečným vědcem a Člověkem

Můj minulý blog jako upozornění na výborný rozhovor s prof.RNDr.Jaroslavem Turánkem, CSc. DSc. má podle adminů iDnes "malou informační" hodnotu! Proto byl vyloučen z titulní strany, zajímavé, že...

19.8.2021 v 23:31 | Karma článku: 23.83 | Přečteno: 747 | Diskuse

Další články z rubriky Společnost

Jan Pražák

Mají mít staří lidé přednost?

Ráno jsem vstala levou nohou. Začalo to už předchozí večer, vnučka mi říkala do telefonu, že tam u nich přepadl nějaký mladý mizera staříka, který sotva chodil. Okradl ho a srazil na zem, až si ten pán pohmoždil ruku a odřel tvář.

28.3.2024 v 14:34 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 71 | Diskuse

Jan Ziegler

Komunistický guru Marx byl vykořisťovatelem a hrubým člověkem

Na zakladateli vědeckého socialismu toho nebylo moc vědeckého a dělníky vůbec nemusel. Viděl v nich pouze nástroje (užitečné idioty), které svrhnou kapitalismus. Nenáviděl Židy a Slovany včetně Čechů.

28.3.2024 v 13:30 | Karma článku: 12.16 | Přečteno: 116 | Diskuse

Rudolf Pekař

Bacha na sváteční cyklisty

Začátek jara přináší nejen kvetoucí přírodu, ale také návrat cyklistů na silnice. Bohužel, spolu s nimi se objevují i tzv. sváteční cyklisté, kteří se chovají neopatrně a nezodpovědně.

28.3.2024 v 12:17 | Karma článku: 4.38 | Přečteno: 131 | Diskuse

Tomáš Vodvářka

Velký pátek jako příležitost

Už několik let je v "portfoliu" státních svátků i Velký pátek, který by mohl být vhodnou příležitostí k uvědomění si tzv. evropských hodnot, s nimiž se poslední léta mediálně žongluje.

28.3.2024 v 9:34 | Karma článku: 14.98 | Přečteno: 202 | Diskuse

Filip Vracovský

Jak to vypadá Mordor ( Rusko ) už nám klepe na dveře ?

Krátká předsváteční úvaha ... Taky vás některé uklidňující zprávy spíš rozruší ? Račte vstoupit .....

28.3.2024 v 9:00 | Karma článku: 14.04 | Přečteno: 364 |
Počet článků 142 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 1328
Už snad konečně dospělá, přesto romantická samoživitelka. Majitelka svérázných názorů a snad i smyslu pro humor.

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...