Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

Ano, myslím si, že budeme muset začít masivně demonstrovat - žádat, aby veřejnoprávní média informovala nestranně podle předpisů, které se jich týkají, nikoli manipulativně. Žádat, aby si i soudci uvědomili, že mají být pilířem demokracie, ověřovat např. tvrzení ministra zdravotnictví v porovnání se zahraničím, lze porovnat úspěšnější skandináv. země s minimem zásahů do práv lidí. A když nepostačí demonstrace, měli bychom hájit demokracii a právní řád dalšími přípustnými prostředky, možná i za cenu stávek - solidárně podpořit ty, kteří by demonstrovali či stávkovali zjevně oprávněně, i kdyby se nás to osobně úzce nedotýkalo. Tak to dělají např. i očkovaní Američané, když se neočkovaní zaměstnanci státu brání proti neposkytnutí alternativy - testu či uznání přirozené imunity. Také neočkované Francouze přicházejí na demo podpořit i ti očkovaní. Totalitními praktikami bychom se neměli nechat vzájemně rozdělit.

0 1
možnosti
PR

P10a49v28e60l 89R34y35š23k10a

15. 11. 2021 9:39

Tak si to na tom staromáku užijte, doufám že tam budete bez respirátoru prskat na všechny okolo sebe.

4 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
3 0
možnosti
Foto

Kde mají skutečný rozum místo toho vašeho selského už mají proockovano přes 85 procent lidí.Je lepší někoho léčit v ceně statisíců,když se léčbě může vyhnout očkováním za pár stovek?Tak opravdu uvažuje nějaký sedlák?Pokud máte pocit,že na vakcínách někdo vydělává opravdu vás nenapadne,že velmi drahých lécích a léčbě covidu někdo vydělá taky?Nebo si,že je to zadarmo?Lékaři a celý zdravotní systém,který je zařízen neockovanymi je zdarma?

6 1
možnosti
JG

Díky moooc za odkaz na rozhovor s imunologem panem Drbalem - neuvěřitelnéR^ Samozřejmě karma

4 0
možnosti
IB

I57v43o 53B16o83u58š72e

15. 11. 2021 9:07

Ano, pan imunolog nam dokazal na zretelnem grafu, ze ti, kteri nemoc prodelali a uzdravili se , se do statistiky mrtvych vubec nedostanou. Predstavte si to, kolik tech hlupaku, at uz ockovanych nebo neockovanych, radeji zhebne nez aby se uzdravili.

3 0
možnosti
  • Počet článků 142
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1335x
Už snad konečně dospělá, přesto romantická samoživitelka. Majitelka svérázných názorů a snad i smyslu pro humor.

Seznam rubrik