Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Je to snůška nesmyslů s jasným nádechem do ruda. Ale přivedlo mě to k prozření nad ekonematkami. Co když už nestačí jen nemít dítě, co zařídit cílené ekopotraty, přeci co se nenarodí ... = ekozáchrana planety. Možná by se dalo udělat i ekologické odstranění nemluvňat (v biblických dobách běžné). Ale proč se zabývat neefektivními polovičatými řešeními, chce to vyselektovat a ekoeliminovat aspoň půlku lidské populace, samozřejmě kromě věrných miliónů. Zde by fascinace vůdcem došla naplnění, a mohl by to být EKOVŮDCE, huráááá.

Chcete snad ještě jasnější příklad Overtonova okna? Takový opravdu není.

4 1
možnosti
EH

Demonstraci bych zase nehanila. Sice se toho málo změní, ale alespoň se o tom píše a lepší když se studenti angažují v ekologii než řeší neexistující diskriminace, vítačství atd.

Nicméně pro ekologii by udělali více, kdyby šli vysbírat odpadky do lesa. Takto je to jenom "kavárenský" protest, kdy hlásají zavření továren, ale mobil by nedali z ruky.

4 1
možnosti
LB

Oni ale chodí sbírat odpadky do lesa, čistí potoky, vysazují stromy atp., a to jak členové více než 40 let starého Hnutí Brontosaurus, tak oddíly Mladých ochránců přírody.

2 0
možnosti
MS

Vás tak někdy určitě půjdou milióny. KSČM neustále ubývá členská základna. Dnes jsou na nějakých třiceti sedmi tisících.:-P

4 0
možnosti
MF

Není nad to, když někdo v komentáři reaguje k věci!:-P

1 3
možnosti
Foto

Nic proti tomu, jen bych doporučoval zvolit směr Kreml - Moskva - Sibiř. A můžete směle vykročit. My ostatní vám rádi dáme raneček koblih na cestu. Jako vzpomínku na domov. Rv

4 0
možnosti
SN

:-)......Napsala jste to perfektně, ale....jak je vidět z prvních příspěvků, nezavděčila jste se. Národy se musí pořád strašit. Výroba zbraní a jejich prodej je jeden z nejlepších džobů. Proto dávejte 2 % z HDP! Lidé ať se uskrovní, my musíme vydělávat! Kdo nás ohrožuje? Po návštěvě Ameriky už jsou objednané 4 vrtulníky za miliardy! Tramp to zařídil!

A že by k nám Rusko chtělo znovu vtrhnout? Pohádky ovčí babičky. Putin není žádný hlupák, co by tím získal? R^R^R^V

1 3
možnosti
Foto

A co tím získal Stalin ? Zajistil si na 40 let dodávky uranu a kvalitních strojírenských výrobků. Rv

1 3
možnosti
Foto

Kdo vám brání udělat demonstraci proti USA,která vám tolik chybí? Ať si každý demonstruje za co chce...

7 1
možnosti
MF

Já nechodím na demonstrace proti USA, zato se aktivně zúčastňuji demonstrací proti naší účasti v agresivním paktu NATO, přijďte také někdy:-) Záslužnou práci tu dělá hnutí Ne základnám, které pohnulo českým národem natolik, že nedošlo k umístění radaru v Brdech, který nás měl údajně chránit před Iránem a kdoví ještě čím...

1 3
možnosti
LB

Podobně bychom se mohli ptát, proč třeba Josef Velek zakládal před více než 40 lety Hnutí Brontosaurus, které se zabývalo problematikou ochrany přírody a životního prostředí a raději neprotestoval proti válce v Afganistanu nebo hladomoru v Africe.

Baví mě lidé, kteří vždycky nejlépe vědí, co by měli či neměli dělat ti druzí...

8 0
možnosti
Foto

To mu nedošlo, že takový protestní pochod hladové v Africe nasytí? ;-D

3 0
možnosti
RC

"Nevadí jim provokativní přítomnost našich vojáků v Pobaltí"

? ? ? ? ?

8 0
možnosti

To je přeci sakra provokace, když hlídáte před známým zlodějem něco, co rád krade!

2 0
možnosti
  • Počet článků 142
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1335x
Už snad konečně dospělá, přesto romantická samoživitelka. Majitelka svérázných názorů a snad i smyslu pro humor.

Seznam rubrik