Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZH

Stačí se mrknout na fotky těch krasavic z "České ženské lobby" a musí být všem jasné, proč vyvádí takové ptákoviny. Vybijí si frustraci a zároveň je to i živý. A na závěr odkaz na přepis kázání Prof. Piťhy: http://www.fatym.com/view.php?cisloclanku=2015110103

0 0
možnosti
JL

Dneska aby se člověk styděl, když je žena... Na jedné straně máme středověké země, kde jsou normální ženské obřízky, vraždy ze cti, znetvořování kyselinou, kamenování atd. Na druhé straně je tzv. civilizovaný svět, kde je A) pohlaví málem popíráno jako bezpředmětné, B) skupina fanatiček udělala z vagíny nedotknutelnou modlu. Asi blbneme z pohodlí a nedostatku skutečných problémů, v rozumném světě by nemohlo fungovat tolik obskurních spolků, přisátých na daňové poplatníky... pijavici lze odtrhnou, klíště odstranit, ale ty tisíce zbytečných neziskovek nás jednou umoří (a než se do mě pustíte: tím neříkám, že jsou zbytečné všechny neziskovky).

0 0
možnosti
TH

"„Vaše rodiny budou roztrženy a rozehnány, bude k tomu stačit, že dětem řeknete, že muž a žena nejsou totéž. Vezmou vám děti a zatají vám, kam je zašantročili, kam je prodali, kde je vězní. Postačí k tomu křivéobvinění. Určení pohlaví vašich novorozenců podle pohledudo jejich klína bude zrušeno. O svém pohlaví rozhodne dítě samo, a proto budete povinni je vychovávat bezpohlavně a potažmo mu nebudete moci dát ani jméno,“ kázal..................„Homosexuálové budou prohlášení za nadřazenou vládnoucí třídu, vy budete patřit k podřadné výpomocné třídě a pracovatpodle pokynů mocných elit, které budou určovat, co se smí a co se nesmí říkat. Budete postaveni pod všechny živočichy, kteří se pohlavně rozmnožují, protože pro kočky, žáby a ani hmyz zaváděné zákony neplatí,...."

Zdroj: https://www.lidovky.cz/domov/homosexualove-budou-vladnout-tenhle-skandal-nelze-prejit-kritizuje-projev-kneze-halik.A181012_094059_ln_domov_jho

Prave tohle jsou ty lzi, nepravdy a nesmysly a vyhrozovani. Tudiz rozsirovani poplasnych zprav. Chapete to uz?

0 2
možnosti
MF

Jste si s tím ale dala práci, že...Promiňte ale to, co říkal lžikněz pan Halík mě opravdu ale opravdu nezajímá...Berte to tak, že já nechápu Vás a Vy zase mě, každá si necháme tu svoji pravdu!

Vy jste členkou té lobby?;-)

0 0
možnosti
TH

Napiste jasne, kde stoji v Istambulske dohode to, co tvrdi Pitha. Pitha s priominutim lze. A to za co byl zazalovan je sireni poplasne zpravy, zcela popravu. To co tam kazal proste neni pravda.

0 1
možnosti
MF

Také si dovoluji ocitovat - velmi ozdrojovaný a fundovaný blog poslance Zdechovského https://zdechovsky.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=683891

0 0
možnosti
KT
LB

Už jsem se k tématu vyjadřoval víckrát, takže tentokrát z jiné stránky:

Vždy před nástupem totality se objevily osobnosti, které před ním varovaly nejsilnějšími výrazy a nejodvážnějšími fantaziemi, vždy byly establishmentem označovány za vystrašené blázny, buřiče a rozvraceče a přece až totalita skutečně nastoupila, tak jejich obavy ještě překonala.

Nepleťme si tyto osobnosti s kazately apokalyptických fantasmagorií, kteří se na okraji společnosti také pravidelně objevují. Mezi oběma skupinami je zásadní rozdíl:

Už na počátku spočívá v racionalitě vyjádřených obav a míře společenské odezvy na ně napříč vrstvami a třídami. A nepopiratelný je ten rozdíl nakonec: Ti první měli pravdu, ti druzí pouze bludy.

Stejně tak nesuďme jednotlivé osobnosti církve skrze církev jako celek s její historií psanou často utrpením a krví. Náboženství, jehož pravé hodnoty prověřil čas je jako dynamit, který Alfred Nobel vynalezl k tomu, aby lidem pomáhal a ne aby je zabíjel. Soudí někdo Nobela za všechny války světa?

A nepropadejme hloupým představám, že duchovní má pouze zvěstovat poselství lásky a svým kázáním pouze hladit po duši. Může vyřknout i slova varovná a šokující, je-li přesvědčen, že výše zmíněné je ohroženo.

13 2
možnosti
JK

Tak třeba podle paní Šichtařové odvedle je racionálně nezpochybnitelné, že globalizace a kapitalismus se za pár let ekonomicky zcela zhroutí, což hlásá už asi tak deset let v kuse, což je doba, za kterou to mělo nastat už nejmíň dvakrát. A nic, vůbec nic. Možná by se mohli dát s Piťhou dohromady, určitě by jim to vedle sebe slušelo.

0 6
možnosti
Foto

Ježíš kázal lásku k bližnímu toleranci nesuďte abyste nebyli souzeni atd....ten kněz očividně svými slovy dělá pravý opak jeho nadřízený by ho měl okamžitě propustit za porušení základní firemní filozofie;-D ale těžko předpokládat u organizace která desetiletí kryje pedofilní excesy svých členů že se zachová jak by měla

militantní feministky nemusím ale to co kázal je jak ze středověku z procesu proti čarodějnicímRvmimochodem pokud se zajímáte kdo platí ty ženy, řekněte z čeho je placen ten kněz-zatím stále ještě z daní nás všech v rámci finančního vyrovnání státu

2 16
možnosti
JK

Ty feministky nahlásily policii podezření z trestného činu § 357 - šíření poplašné zprávy. Piťha to v tom kázání totiž nepředkládal jako nějakou představu nebo obraznost nebo symbolické vyjádření nebo něco takového, ale jasně řekl, že tohle všechno nastane v případě ratifikace Istambulské úmluvy.

To mi připadá, že situaci, kterou měl na mysli zákonodárce, aby ochránil lidi před zlovolným šířením strachu, to tak, jak to Piťha řekl, docela odpovídá a v té žalobě nevidím nic militantního. Nebylo to řečeno v symbolické rovině a dost lidí to vzalo zcela vážně, protože kněží mají jejich důvěru.

0 0
možnosti
Foto

takže Imám Piťha může šířit nenávist a každý k tomu musí mlčet? Nebo jak to přesně je?

Já si myslím, že kdyby takhle kázal nějaký muslimský imám, tak by žalobu každý uvítal.

5 20
možnosti
JS

J92o73s64e11f 80S54u52k

17. 10. 2018 15:10

varoval před homosexismem a vyjádřil nesouhlas s pasážemi Istambulské smlouvy, které ohrožují rodinu..Umlčet se ho snaží žalobou či nadávkami do imámů jiní..Svobodu slova máme garantovanou ústavou, vy, já i mns. Piťha

10 1
možnosti
  • Počet článků 142
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1335x
Už snad konečně dospělá, přesto romantická samoživitelka. Majitelka svérázných názorů a snad i smyslu pro humor.

Seznam rubrik