Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R43a45d81e23k 50J70a96r73o83š

31. 5. 2018 17:07

Nějak nechápu, co s tím má Meghan společného...

Rv

0 0
možnosti

Nic, samozřejmě nic - ona je čistá jako padlý sníh (po několika rozvodech), ale už nikdy nám nesehraje to, co její zesnulá tchýně Diana, která páchala dobro....tady už se zlo odkopalo hned na začátku, multikulturní sňatek jako vzor pro poddané za účasti naprosto zoufalého vystoupení rappera přestrojeného za kněze z USA, proboha je to všechno ubohá manipulativní šaškárna .... to Vám nedochází... a mezitím se zatýkají nepříjemní novináři a dokonce paní, které se nelíbily veřejné modlitby muslimů v londýnském parku (které jsou podle platného řádu zakázané) - tu paní Angličanku zatkli za rasovou nenávist - probuďte se! Nebo si o tom něco najděte. Jo a ta krev na vlečce, můj zcela vypočítavý průhledný trik, aby si to konečně přečetli i ti, co stále spí a nechají se ohlupovat médii středního proudu....

0 0
možnosti
Foto

Na vašem článku mě nejvíce udivila informace, že čtete Reflex. To je šok srovnatelný s tím, kdybych já četla Haló noviny.

0 0
možnosti

Paní Jandová, mě zase udivilo, že jste si můj blog přečetla na soukromých, Vy po mě fakt jedete, upozorňuji, že tak nějak od maličká dávám přednost mužům...Jen se bojím, zda jste se tím přiznáním, že jste si ho přečetla nestala spolupachatelem trestné činnosti....já jsme totiž jeho napsáním překročila Kodex blogera a dopustila se zvláště odporné činnosti - nabádala jsem kohosi k čemusi, používala nepravdivé informace - nejspíš tím, že jsem napsala, že Reflex tentokrát informovala docela objektivně...no fakt nevím, jak si to mám vysvětlovat! Příště si na to dávejte pozor a věnujte se stejnou péči raději jiným blogerům, kteří to určitě ocení!

1 0
možnosti
Foto

Tak a teď trochu reality k těm vaším spekulacím.

1) Stephen Christopher Yaxley-Lennon (známý také jako Tommy Robinson, Paul Harris nebo Andrew MacMaster) je obyčejný fotbalový chuligán, který byl v minulosti trestaný za násilnosti, výtržnictví, nebo třeba ilegální vstup do USA. Není divu, že z letargie probral tak maximálně další nácky.

2) Bylo by dobré zjistit si něco o fungování justice v Británii. Těmi svými exhibicemi maximálně poškodil projednávaný případ, protože obhájci mohou úplně jednoduše bránit klienty pochybnostmi o spravedlivém procesu a argumentovat neférovostí procesu, protože takto vzniká tlak na porotu. V důsledku je tedy jeho aktivismus pro celý případ pohromou. (Dle vašeho textu o filmování na chodníku evidentně vůbec nechápete, v čem je jádro problému.)

3) Rychlé odsouzení je naprosto v pořádku, ve věci není jediná pochybnost (mimochodem sám Robinson uznal, že pravidla porušil!), není tedy jediný důvod, aby soud rozvažoval další rok, jak jsme zvyklí u nás.

3 0
možnosti

A přečetl jste si ten článek v Reflexu, jak je snadné z někoho udělat nácka? O minulosti pana Robinsona jsem slyšela a co to dokazuje?Nemám právnické vzdělání, o britské justici toho vím dost málo, ale proč tedy ten obhájce ex offo to je podle Vás, pane Šebesto také podle zákona, on neměl právo na svého právního zástupce? Navíc si myslím, že šlo o pouhý přestupek a ne kriminální čin, za který by příslušel takový trest.... Proč nekonala ta skvělá britská policie a justice proti tomu gangu už dříve, bála se obvinění z rasismu?? Vy evidentně žijete v jiném světě, že...

1 0
možnosti

Myslím, že v tom je nevinně ...

1 0
možnosti

Ona nejspíš ano, ale ta její povedená královská rodinka?

0 0
možnosti
  • Počet článků 142
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1335x
Už snad konečně dospělá, přesto romantická samoživitelka. Majitelka svérázných názorů a snad i smyslu pro humor.

Seznam rubrik