Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

J69i35r63i 14B40o17r

18. 5. 2018 10:23

Je to trochu mimo téma ale vy víte kdo byli Stachanovci? Vzpomínám si na Lydii Korabelnikovou. O té se říkalo že měla dvě děti.Jedno normální a druhé z ušetřeného materiálu.

0 0
možnosti
Foto

S Novičovek přece ČR ani Německo nemá nic společného, jak slyšíme od rána do večera ze všech mainstreamových médií.

Je to přece Putinova ideologická diverze, Novičok vyráběli POUZE Rusové a kdo si dovolí pochybovat, tak buď jej ochráníme, nebo zemře: https://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/472391-bud-vas-ochranime-nebo-zemrete-trump-vyslal-kimovi-jasny-vzkaz.html

Ale, jinak karma R^

3 0
možnosti
SN

:-).........Píšete výborně, ale......asi pochválena nebudete ! Mně celá situace připadá, jako absurdní divadlo. President řekne, co je všeobecně známo a strhne se bouře. V TV se to probírá pět večerů a ještě zmiňuje v každém druhém politickém pořadu.

Novičok zabíjí do tří minut.....chemici v protichemických oblecích ho stírají a opodál v klidu svačí hasiči. Prý zabíjí všechno v širokém okolí. Nebudu to rozvádět......pro lidi střízlivě a věcně a hlavně logicky uvažující je to jen divadélko.

Ale hlavně......že Stropnický a Šlechtová okamžitě souhlasí ! Drží se hesla Šikové.......raději se budu mýlit s Amerikou, než mít pravdu s Ruskem! Dost vypovídající!

JEště k tomu senátu.....opravdu odkladiště starých politiků a výborná cestovní kancelář. Když tam vidím šumlujícího Štěcha, kterému při řeči moc nefunguje jazyk, pro kterého je představa fungujícícho státu a presidenta noční můrou, je mi zle! Díky za článek! R^R^R^V

4 1
možnosti
Foto

Samozřejmě máte pravdu.

Jen nestačím zírat, jak současná západní "demokracie" v hlouposti svojí demagogie překonala komunistickou propagandu před rokem 1989.

3 0
možnosti
  • Počet článků 142
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1335x
Už snad konečně dospělá, přesto romantická samoživitelka. Majitelka svérázných názorů a snad i smyslu pro humor.

Seznam rubrik