Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MJ

Pravdu od našich monitorů nenajdeme... Pach spáleného masa nás může provázet každý den našich mrzkých a pohodlných životů, pokud si budeme chtít připomínat každé bezpráví. Bůh jen suď. A chraň nás od zlého.

2 0
možnosti
Foto

J27a64k45u75b 74R45o59t94h

27. 4. 2016 10:47

Připomenutí tragédie za použití mnoha moskevských lží a fabrikací. Dávno a jasně vyvrácených (viz kolega Kindl). Možná budete na titulce.;-€

7 7
možnosti
PK

Každá lidská oběť je zbytečná, ale nevytrhujte věci z kontextu. Janukovyč vyhrál s tím, že podepíše asociační dohodu s EU. Pak se s prominutím podělal, když na něj car Putin dupl a od dohody cukl (prý vzhledem k ekonomickým vazbám s Ruskem). Následoval Majdan jako důsledek naštvání lidí nad tím, že jejich prezident neplní to co slíbil. V normální demokratické společnosti by to zabalil a vypsaly by se nové volby. Leč pařáty východního impéria jsou dlouhé.

Když už vzpomínáte na ty mrtvé z Oděsy, pak je třeba vzpomenout i na nějakých 7 tisíc mrtvých a civilistů a vojáků, včetně těch ruských. Lze si samozřejmě položit otázku, co dělá ruský voják (údajně na dovolené) s plnou výzbrojí na území cizího suverénního státu (Putin to přiznal a dokonce je i vyznamenával). A pak je třeba vzpomenout i na toho chudáka ruského tankistu z vyhořelého tanku, zasaženého na Ukrajině, který má v 21 letech ohořelý obličej a celý život zkažený ;-€. Kdo ho tam poslal? (rozhovor s ním byl na ruských webech)

Ano, situace na Ukrajině byla a je tragická. Problém je v tom, že Ukrajinci prostě chtějí žít v normálním právním státě a to se někomu nelíbí.

A mimochodem, nelze se určitému odporu Ukrajinců vůči Rusům divit. První vlana hrůzy přišla z Moskvy, díky hladomorům a rudému teroru bolševiků importovanému z Ruska zahynuly miliony Ukrajinců a krásná, potravinově soběstačná země byla zničená. Pak následovalo paktování Stalina s Hitlerem a II. světová válka. A opět to nejvíce odnesla Ukrajina. Podívejte se někdy na mapu, kde byla fronta. Největší oběti nepřineslo Rusko a SSSR, jak hrdě tvrdí Putin, ale Ukrajina.

Přejme proto už konečně Ukrajincům klid a mír. A ti, kteří celý ten konflikt vyvolali v zájmu zachování impéria by se měli smažit v pekle.

11 6
možnosti
Foto

Lžete prakticky v celém textu, souhlasím s jen s větou "Přejme proto už konečně Ukrajincům klid a mír."

6 4
možnosti
PP

Na takovy zlocin se neda jen tak zapomenout. To ze o tom nepise mainstream, to je jina...

3 1
možnosti
Foto

Je smutné, že nečtete noviny Na žádost Kyjeva proběhlo nestranné vyšetřování,kterého se zúčastnili vyšetřovatelé t celé Evropy. Při ohledání místa činu bylokonstatováno, že šest lidí zemřelo na následky střelného poranění, třicet dvase otrávilo a deset zahynulo pádem z okna. Převážně se jednalo o proruskéseparatisty, ale zemřelo také sedm žen a jedno dítě a většina obětí pocházelaz Oděsy. Požár v budově byl založen uvnitř budovy, nikoliv z venku.To potvrdila policie i zpráva pozorovatelů OBSE. Tedy požár nebyl založenútočníky, ale těmi, co byli uvnitř budovy. Vyšetřovatelé z Evropy našliv budově lahve se zápalnou směsí a kanystry se zbytky hořlavé látky. Podlepolicistů a pozorovatelů OBSE incident byl vyprovokován proruskýmiaktivistkami. Pokud se jedná o fotografie dodané Ruskem, není jasné, kde jevzalo. Z fotografií je zřejmé, oběti neuhořely přirozeně, ale že je někdopolil v oblasti hlavy hořlavou látkou. Fotografie zachycují oběti, kterémají spálenou hlavu a přitom leží v místnosti, kde nedošlo k požáru. Stěly bylo podle dalších fotografií manipulováno, protože jsou za nimi stopy potáhnutí. Jedna z obětí, těhotná žena, je vyfotografována na stole a kolem krkují vede šňůra. V místnosti jsou stopy po zápasu, nikoli však po požáru. Ženatedy zemřela následkem uškrcení. Další snímky poukazují na to, že oběti bylyněkolikrát střeleny do hlavy. RvRv

9 5
možnosti
Foto

Že Vás hanba nefackuje za ty lži, pliváte těm mrtvým a pozůstalým do tváře.

5 4
možnosti
OB

Děkuji za připomenutí, krásná ukázka pokrytectví Evropy „V době všeobecného klamu říkat pravdu znamená revoluční čin." George Orwell

6 2
možnosti
  • Počet článků 142
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1335x
Už snad konečně dospělá, přesto romantická samoživitelka. Majitelka svérázných názorů a snad i smyslu pro humor.

Seznam rubrik