Někdo to rád gender

17. 10. 2018 7:44:18
Já tedy NE! O existenci České ženské lobby jsem se dozvěděla, až když podala trestní oznámení na kanovníka kapituly sv. Víta profesora Piťhu, který podle zdivočelých feministek už nesmí ve svých kázáních a ve svém kostele

varovat před nebezpečím vyplývajícím z Istanbulské úmluvy.

Posléze jsem navštívila stránky této genderu-libé organizace a tam jsem se dozvěděla, jak se lobbistky dojemně zasazují o ratifikaci této normálním rodinám nebezpečné dohody, která zdánlivě hájí práva žen týraných a znevýhodňovaných. Dále za čí peníze tyto bojovnice za práva LGBT + dalších asi 30 písmen tady otravují vzduch. Samozřejmě Sorosova Nadace Open society fund! Kromě toho přispívá Evropská unie, Úřad vlády a Ministerstvo práce a sociálních věcí atd. Orbána na vás, děvčátka nešťastná, neukojená!

Svaz žen nám byl kdysi za blahých let socíku pro smích, tahle úderná Sorosova pěst ve mně vzbuzuje pocity mnohem horší. Dovolte ocitovat jeden obzvláště trefný komentář: Nacisté měli eugeniku, komunisté vědecký komunismus a neomarxisté mají gender studies! Dámy si zjevně nevšimly, že práva žen nám zaručuje naše ústava, máme zákony postihující domácí násilí a v biologii pořád ještě platí, že lidé jako živočišný druh tedy savci se dělí pouze na dvě pohlaví.....Výjimky jsou naprosto marginální a nikdo jim neubírá právo na důstojnou existenci.

Jestli to takhle půjde dál a zřejmě je to v plánu, čekají nás věci... Předpokládám, že další akcí neohrožené lobby bude trestní oznámení na Českou televizi, protože tak genderově nevyvážený pořad jako jsou páteční tanečky StarDance svět neviděl. Právem budou požadovat rozpuštění těchto trapně heterosexuálních a ještě k tomu značně bílých párečků a zařazení několika ohidžábovaných finalistek soutěže Miss Teplice. Homosexuální postižené dvojice z vyloučených lokalit nám do soutěže vnesou čerstvý závan toho skutečného života, který je tak vzdálen nablýskanému veřejnoprávnímu parketu.

Sexistické ukazovaní obnažených nožek, byť podle poroty správně našlapujících v rytmu, je nutno jednou provždy zakázat. V dnešní pokrokové době nám jde přece o jiné hodnoty a přednosti. Proč do pořadu nenásilně nezařadit test znalostí dějin ženského hnutí? To by tyto pokleslé hopsandy s téměř obnaženou hrudí nejspíš pohořely. Soudružky lobbistky by určitě byly ochotny je nahradit.

Dále po vzoru některých západních televizí by i naše vyvážené veřejnoprávní vysílání pro děti, tedy Déčko, kromě zpráviček o tom, co nového na Blízkém východě, mělo správně formovat dětskou dušičku k uvědomění , že si vždycky ještě mohu v páté třídě vybrat, jestli jsem holčička nebo chlapeček a rodiče mi do toho fakt nemají co kecat!

Poté se bojovnice za lepší zítřky vrhnou na eliminaci další nevhodných pořadů i na soukromých televizích...Tak například budou požadovat minimálně přejmenování amerického seriálu „Sex ve městě“ na „Sex není na místě“...“Dva a půl chlapa“ na „Dvě z tanku a pes“ . „Doktora House“ čeká nejspíš úplný zákaz, neb tomu šovinistickému praseti už ani přejmenování na „Doktorku a house“ nepomůže!

Prostě máme se nač těšit! Já být bílým heterosexuálním mužem, živícím se prací a ne evropskými granty, tak to snad tady zabalím... Jako žena mám snad ještě naději! Kde se, prosím vás, podávají ty přihlášky?

A co čert nechtěl, máme tady další poloobnaženou aktivistku v kostele....https://www.novinky.cz/domaci/486333-aktivistka-s-trnovou-korunou-narusila-dukovu-msi-v-katedrale-sv-vita.html

Autor: Martina Franzová | středa 17.10.2018 7:44 | karma článku: 45.13 | přečteno: 4315x

Další články blogera

Martina Franzová

Nebyl to medvěd, byl to Vašek (Havel)

Dostala se k nám důvěryhodná, ale zatím z jiného zdroje neověřená informace, že v oblasti kolem obce Hlavenec severně od Brandýsa n.Labem-Staré Boleslavi se pohybuje medvěd. Může se jednat o jedince uprchlého ze zajetí nebo

17.1.2022 v 8:19 | Karma článku: 9.29 | Přečteno: 314 | Diskuse

Martina Franzová

Jsem nepřítel lidu

Včera jsem nebyla vpuštěna do kina, přestože jsem si zakoupila lístek a pořídila kvůli tomu PCR test, dále doložila aktuálním laboratorním testem, že mám protilátky, tudíž jsem covid prodělala, jen na to nemám papír!

1.12.2021 v 8:46 | Karma článku: 37.01 | Přečteno: 1211 | Diskuse

Martina Franzová

Nebudu už držet ....!

Co se to stalo se mnou a světem? Když považuji za vítězství, že jsem mohla vstoupit do restaurace bez prokázání svého zdravotního stavu? že jsem se sice při příchodu na koncert vážné hudby prokázala jakýmsi kusem papíru na jakési

15.11.2021 v 8:05 | Karma článku: 30.95 | Přečteno: 994 | Diskuse

Martina Franzová

Sdílejte, než to dají na miniblog - rozhovor se skutečným vědcem a Člověkem

Můj minulý blog jako upozornění na výborný rozhovor s prof.RNDr.Jaroslavem Turánkem, CSc. DSc. má podle adminů iDnes "malou informační" hodnotu! Proto byl vyloučen z titulní strany, zajímavé, že...

19.8.2021 v 23:31 | Karma článku: 23.83 | Přečteno: 747 | Diskuse

Další články z rubriky Ostatní

Olga Medová

Útřivé

Nevstoupíš dvakrát do stejné... lavice. Lavice Dejvice, rýmovačka...Budova Fakulty architektury od Aleny Šrámkové. Plně obsazené řady. Přednášející za katedrou. Prezentace s fotografiemi.

18.3.2024 v 23:55 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 28 | Diskuse

Pavel Nitka

Jaký to je milý dědeček aneb Stářím moudrost nezískáš...

Vždyť určitě celý život pracoval, staral se o své blízké, jedl jen kvalitní potraviny a nikdy na veřejnosti nemluvil sprostě. Dokonce i mouchám vyrobil ve své dílně krmítko...

18.3.2024 v 19:20 | Karma článku: 8.17 | Přečteno: 211 | Diskuse

Ján Chomík

U kaderníka

Márne sa snažím spomenúť si, kedy som bol prvýkrát u kaderníka. Je to však pravdepodobne jedna z tých spomienok, ktorú moja pamäť už definitívne pochovala.

18.3.2024 v 18:37 | Karma článku: 5.14 | Přečteno: 80 | Diskuse

Josef Ulman

Ja ně prarassijskij...!

Včera jsem na jednom fóru dostal tip na video nechvalně proslulého Petra Hájka, ve kterém dělá rozhovor s Jindřichem Rajchlem.

18.3.2024 v 10:10 | Karma článku: 20.88 | Přečteno: 520 | Diskuse

Michal Merhaut

František Dvořák – archeologií proti nacistům

Do dveří kolínského muzea vešlo několik mužů, jeden po druhém, s potřebným časovým rozestupem. Hlavní bylo, ničím na sebe nepoutat pozornost okolí. Byl letní podvečer roku 1941.

18.3.2024 v 8:12 | Karma článku: 16.08 | Přečteno: 224 | Diskuse
Počet článků 142 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 1328
Už snad konečně dospělá, přesto romantická samoživitelka. Majitelka svérázných názorů a snad i smyslu pro humor.

Nutný výchovný pohlavek, souhlasí Bouček i Havlová s přerušením projevu na Lvu

Moderátor Libor Bouček ostře zareagoval na kauzu ohledně délky proslovu režisérky Darji Kaščejevové na předávání cen...

Švábi, vši a nevychované děti. Výměna manželek skončila už po pěti dnech

Nová Výměna manželek trvala jen pět dní, přesto přinesla spoustu vyhrocených situací. Martina ze Znojma se pokoušela...

Vyzkoušeli jsme podvod z Aliexpressu. Může vás přijít draho, i po letech

Nakoupili jsme na Aliexpressu a pěkně se spálili. Jednu USB paměť, dvě externí SSD a jeden externí HDD. Ve třech...

Chtěli, abych se vyspala s Baldwinem kvůli jeho výkonu, říká Sharon Stone

Herečka Sharon Stone (66) jmenovala producenta, který jí řekl, aby se vyspala s hercem Williamem Baldwinem (61). Měla...

Konec nadvlády programátorů. Pozic ubývá, na jednu se hlásí stále víc lidí

Premium Ochota firem splnit uchazečům skoro jakýkoli požadavek a velmi nízká konkurence. Tak by se ještě nedávno dala definovat...